Terzić o pojačanjima: Ne volim da trošim, volim da investiram pare

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 11:52

Terzić o pojačanjima: Ne volim da trošim, volim da investiram pare

Sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o novim pojačanjima.

Naveo je da za tog igrača treba dati preko milion evra, ali da će on sigurno pomoći Zvezdi.

"Nama se nudi fenomenalan igrač koji će sigurno pomoći Zvezdi, ali recimo je 90. godište, 33 godine ima i treba mu dati 1.200.000 platu i sigurno bi pomogao Crvenoj zvezdi. Da li nam to sada u ovom trenutku treba? Nije važno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ime… Ne volim da trošim pare, ja volim da investiram pare. A kada dovodimo igrače koji su mladi, to je investicija. Pokušavamo da napravimo balans među igračima i koji će pomoći na terenu i da uzmemo neki bod u Evropi i nastavimo u kasu", poručio je Terzić.

Smatra da dolazak tri ili četiri igrača nema garancije da se mogu uzeti bodovi u Evropi.

"Ko mi garantuje da ćemo ako dovedemo sad tri-četiri igrača, da ćemo uzeti 3-4 boda više?! Svaki bod je 1.100.000 evra. I moramo da vodimo balansiranu politiku. Svesni smo da dovođenjem boljih, skupljih igrača, povećavamo šanse Crvene zvezde za bolje rezultate u Ligi šampiona. Međutim ako imaš loše igrače nećeš ništa uraditi", zaključio je Terzić.

Crvena zvezda je bila dosta aktivna u prelaznom roku, na stadion Rajko Mitić su stigli, Glazer, Stamenić, Degenek, Ado, Olajinka, Kraso.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.