NJIH NE BIH VOLEO: Na koga će Zvezda u Ligi šampiona? Terzić ima zanimljive želje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 09:39

"NJIH NE BIH VOLEO": Na koga će Zvezda u Ligi šampiona? Terzić ima zanimljive želje

Generalni direktor crveno-belih ima "dve varijante".

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u razgovoru za Sportski žurnal izneo je želje pred žreb za Ligu šampiona.

Crveno-beli su prošlogodišnjom šampionskom titulom obezbedili direktan plasman u elitno takmičenje, a kuglice će biti izvlačene za grupnu fazu 31. avgusta od 18 časova u Grimaldi domu u Monte Karlu.

- Pa recimo, voleo bih da u jednoj varijanti bude to Barselona. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mančester junajted, Crvena zvezda i Seltik. To mi je broj jedan želja. A druga: da dođe Fejnord iz prvog šešira, Real Madrid iz drugog, i iz četvrtog neka od ekipa iz kvalifikacija. Prva varijanta Barselona, Mančester junajted, Zvezda i Seltik – atraktivni, a možemo da igramo. A u nekoj drugoj varijanti, Fejnord, Real Madrid, Crvena zvezda i neka od ovih iz kvalifikacija. Ne bih ja voleo Francuze… Hoću Real Madrid, Barselonu, Mančester - rekao je Zvezdan Terzić, a potom je otkrio koga bi najradije voleo da vidi u Beogradu:

- Zvezdi svih ovih godina nedostaje Real Madrid. Potrebna je utakmica sa Real Madridom, Barselonom, Mančester junajtedom. To je ono što treba. Potreban nam je Real Madrid, ili Barselona. Barselona i Mančester se muče, gledam sada redovno. Velika imena, muče se. Mančester se takođe muči - smatra Terzić.

Crvena zvezda će biti u trećem šeširu na predstojećem žrebu, što im daje realne šanse za proleće u Evropi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Zvezdan Terzić,   Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Zvezdi nedostaje Real Madrid

Izvor: B92, 24.Avg.2023

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić rekao je koga bi voleo da crveno-beli dobiju u grupi Lige šampiona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.