Terzić: Zvezda saglasna, neka Partizan ponovo igra sa Mačvom

Izvor: RTS, 15.Dec.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Zvezda saglasna, neka Partizan ponovo igra sa Mačvom

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da razume zahtev Partizana za ponovno odigravanje meča protiv Mačve i da se nada da će Fudbalski savez Srbije da ga uvaži.
Partizan je postavio ultimatum da će, u slučaju da se utakmica ne ponovi u naredna dva dana, istupiti iz Superlige, jer je protiv Mačve (0:0) zbog nevremena igrao u "neregularnim uslovima".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"FK Crvena zvezda ima puno razumevanje za primedbe FK Partizan koje su izneli u saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi jučerašnju utakmicu koju je naš večiti rival odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara", rekao je Terzić.
On je dodao da se nada će takva odluka doprineti smirivanju strasti u srpskom fudbalu.
"Nadam se i da će podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi", zaključio je Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Imamo razumevanje, saglasni smo da se ponovi Partizan – Mačva

Izvor: B92, 15.Dec.2018

FK Crvena zvezda je navela da ima potpuno razumevanje za primedbe "večitog" rivala Partizana povodom meča 21. kola Superlige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.