Reakcija iz Partizana, javio se Vuletić!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reakcija iz Partizana, javio se Vuletić!

Uskoro će biti objavljeno saopštenje Partizana, evo šta će sadržati.

Zvanično saopštenje Partizana se sprema, piše ga Vladimir Vuletić, što je potvrdio za B92.

Objavili smo danas vest da su crno-beli izrazito nezadovoljni jer su danas utakmice 21. kola Super lige odložene, a da je Partizan morao juče da igra svoju utakmicu protiv Mačve u identičnim uslovima koji su danas na terenima širom Srbije.

Zbog toga trenutno zaseda Upravni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbor Partizana, i to nam je potvrđeno iz kluba iz Humske, a kako je danas javio "Telegraf", pominje se i istupanje iz lige.

"Upravo pišem saopštenje. Ima tu mnogo pravnih elemenata. Generalno, informacija o našem napuštanju Superlige nije netačna, ali je možda preuranjena. Prethodno planiramo da iscrpimo sva pravna sredstva, pa ako tu ne bude kako očekujemo, razmotrićemo odluku o istupanju", rekao je Vladimir Vuletić za B92.

"Smatramo da je grubo prekršen član 68 pravilnika o takmičenju. Uložićemo žalbu direktoru lige, pa ako tu budemo odbijeni, onda idemo u drugostepeni postupak. U slučaju da i tada ne budemo zadovoljno odlukom, razmotrićemo šta i kako dalje. Mogu da kažem da je Upravni odbor Partizana blizu toga da donese odluku o istupanju iz Superlige, naši stavovi se poklapaju", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan: Novi meč protiv Mačve ili istupamo iz Superlige

Izvor: RTS, 15.Dec.2018

Fudbalski klub Partizan zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije ponovno odigravanje utakmice s Mačvom, jer smatra da je odigrana u neregularnim uslovima i, ukoliko se žalba ne uvaži u roku od dva dana, odustaće od takmičenja u Superligi Srbije. ...

Nastavak na RTS...

"Zimska čarolija" iz Humske obišla svet (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 12:37

Strani mediji preneli su snimak zabeležen u završnici meča Partizan - Mačva...Prvi meč 21. kola Super lige Srbije odigran je po snežnoj mećavi i u uslovima koji nisu bili fudbalski...Partizan i Mačva odigrali su bez golova, a u završnici utakmice navijači domaćeg tima izveli su performans...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.