Terzić: To što je Kovačević uradio nedopustivo je, biće kažnjen!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: To što je Kovačević uradio nedopustivo je, biće kažnjen!

Vezista Zvezde dobio kritike i od prvog čoveka kluba zbog napada na novinara

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić najoštrije je osudio ponašanje Aleksandra Kovačevića prema novinaru MOZZART Sporta Darjanu Nedeljkoviću.

Da podsetimo, vezista crveno-belih izvređao je našeg izveštača nezadovoljan tekstom objavljenim nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << večitog derbija. Terzić je najavio da će Kovačević sasvim sigurno biti sankcionisan.

"Njegovo ponašanje zaslužuje najoštriju osudu i on će sigurno biti kažnjen. Nedopustivo je tako nešto od strane bilo kog sportiste, a posebno igrača Zvezde. Naši fudbaleri moraju da znaju da su javne ličnosti i, kao i svi mi koji smo na nekim funkcijama, mogu da budu podložni kritici, svidelo se nama to ili ne", poručio je Zvezdan Terzić, a preneo Sportski žurnal.

On je svoje izlaganje zaključio rečima "da igrači Crvene zvezde treba da budu primer mladima ljudima u Srbiji".

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.