CRVENO-BELI INTERVENISALI: Zvezda pomogla košarkašu Valensije da zaigra u Beogradu!

Izvor: Press, 30.Okt.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENO-BELI INTERVENISALI: Zvezda pomogla košarkašu Valensije da zaigra u Beogradu!

Romejn Sato, državljanin Centralnoafričke Republike, zbog problema sa vizom nije mogao da uđe u Srbiju, ali na intervenciju crveno-belih problem je ubrzo rešen
Košarkaši Valensije igraće u četvrtak uveče protiv Crvene zvezde u kompletnom sastavu zahvaljujući čelnicima beogradskog kluba, koji su, radivši indirektno protiv sebe, pomogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gostima da reše, potencijalno, veliki problem.

PROČITAJTE JOŠ:
Vujošević: Zlonamerni komentari o incidentu sa Andrićem su pokušaj da se povratak na pobednički put stavi u drugi plan!
Odlična braća Gasol, Lejkerse "bije" ko stigne
"Ovakva igra daje nam razlog za optimizam, ispustili smo praktično dobijenu utakmicu!"
   
Naime, malo je nedostajalo da košarkaš španskog kluba Romejn Sato propusti meč u beogradskoj “Kombank areni” jer prilikom ulaska u Srbiju nije imao vizu, koja mu je bila potrebna s obzirom da je državljanin Centralnoafričke Republike.

Ipak, propust administracije Valensije ubrzo su rešili čelnici crveno-belih, koji su na poziv gostiju, manirima velikog kluba, brzo reagovali i u saradnji sa nadležnim organima pomogli da nekadašnji košarkaš Sijene, Barselone, Panatinaikosa zauzme mesto u timu Velimira Perasovića.

Crveno-beli i Valensija u Areni od 19 časova igraju meč trećeg kola Evrolige.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.