Stvara se EVROPSKA Zvezda - U januaru još pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvara se ''EVROPSKA Zvezda'' - U januaru još pojačanja!

Dugo se nije primećivao takav optimizam u Ljutice Bogdana kao ovih dana, posle pobede Zvezde u subotu nad Partizanom (3-1).

A utisak je da u tome prednjači čovek koji je nedavno podneo ostavku na mesto generalnog direktora - Zvezdan Terzić.

On najnoviju seriju pobeda Zvezde i sve bolje igre Božovićevog tima doživljava i kao ličnu satisfakciju, odnosno potvrdu da je uprava kluba sa njim uradila sjajan posao ovoga leta.

Posle Zvezdinog ubedljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trijumfa u derbiju, Terzićevo zadovoljstvo je još veće, ali i optimizam kada su u pitanju mogućnosti Zvezde u narednom periodu.

On je u izjavi za ''Alo'' poručio da Zvezdu više ništa ne može da zaustavi ka šampionskoj tituli, jer je, kako kaže, mnogo kvalitetnija od Partizana i da će bodovna razlika na tabeli samo još više da poraste u korist crveno-belih u nastavku sezone.

S tim u vezi, Terzić je najavio i dodatno jačanje tima već u zimskom prelaznom roku, kako bi se na vreme stvorio tim kadar da konačno krene u pohod ka plasmanu u Ligu šampiona.

''Sve ovo mi miriše na evropsku Zvezdu! Dugo nije viđen ovakav fudbal na Marakani. Uz nekoliko pojačanja, ova ekipa može da napravi iskorak na evropskoj sceni i da napadne Ligu šampiona.

Biće pojačanja i na tome ćemo raditi u januaru. Kada se vrati Luković i odbrana će biti na potrebnom nivou, bićemo još jači'',
poručio je Terzić.

On se, naravno, još jednom osvrnuo i na učinak u letnjem prelaznom roku, a kao primer naveo je angažovanje Mičela Donalda, koji se odmah pokazao kao pravo pojačanje za crveno-bele.



''Eto, Donalda ćemo da otkupimo za 200.000 evra kada mu istekne pozajmica. Napravili smo fenomenalne uslove za Zvezdu kod dovođenja stranaca, ali smo prvo obezbedili da novac uđe u klub'',
istakao je Terzić, podsećajući i na odličan posao oko transfera Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.