Nedolazak svedoka iz Novog Sada odložio suđenje Terziću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedolazak svedoka iz Novog Sada odložio suđenje Terziću

BEOGRAD -

Suđenje nekadašnjem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanu Terziću zbog nelegalnog nošenja oružja, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu za 29. jun zbog izostanka pozvanog svedoka Dejana Berića iz Novog Sada.

Sudija Vesna Perišić je rekla da je Berić opravdao svoj izostanak i usvojila je njegovu molbu da bude salsušan 29. juna.

Terzića je u decembru 2006. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaustavila saobraćajna policija u ulici Mije Kovačevića u Beogradu i tokom rutinske kontrole u kaseti njegovog džipa našla "CZ 99", za koji je imao dozvolu za držanje ali ne i za nošenje.

Tokom suđenja Terzić nikad nije sporio da je pištolj njegov i ukazao da mu je nedelju dana nakon što je policija kod njega našla nerasklopljen pištolj, direktor policije Milorad Veljović potpisao dozvolu za nošenje.

Terziću, koji je i nekadašnji direktor OFK "Beograda", istog dana 29. juna nastavlja se i suđenje u Višem sudu u Beogradu zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja, odnosno nelegalno prisvajanje dela novca od transfera fudbalera u inostrane klubove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.