Karadžić o tome da FSS preuzme vođenje lige: Videćemo narednih dana...

Izvor: Sportal.rs, 17.Dec.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić o tome da FSS preuzme vođenje lige: Videćemo narednih dana...

Buran tok sednice Zajednice superligaških klubova samo je potvrdio ogromnu polarizaciju suprotstavljenih strana, one naklonjene Karadžiću i one pod komandom Zvezdana Terzića i ljudima okupljenim oko njega.

Sa samo sedam glasova, za novog predsednika Zajednice izabran je prvi čovek FK Vojvodina Zoran Šćepanović, ali je njegovo postavljenje na tu funkciju proteklo u senci nezadovoljstva predstavnika nekolicine klubova, među kojima su Partizan, Jagodina, Voždovac, Donji Srem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Borac...

Predsednik Jagodine Dragoljub Milanović je pre vremena napustio sednicu, tako da nije ni prisustvovao glasanju, a za njim su nešto kasnije krenuli i ostali kojima dešavanja na sednici i neke od odluka nisu bile po volji.

U Staroj Pazovi prisutan je bio i Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koga su novinari posle sednice pitali da li razmišlja o tome da ta organizacija preuzme Super ligu.

- O svemu ćemo razgovarati narednih dana - kratko je odgovorio Karadžić, prenosi Beta.

Nema sumnje da nas u narednim danima očekuju novi potresi u ionako devalviranoj i ojađenoj fudbalskoj organizaciji, koja nikada nije bila na nižim granama.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.