Borjan video fenomenalnu Zvezdu, trebao mu suncobran, Partizan mu nije jasan!

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2020, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan video ''fenomenalnu'' Zvezdu, trebao mu ''suncobran'', Partizan mu nije jasan!

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan rekao je da je ponosan na svoju ekipu posle današnjeg remija sa Partizanom i da crveno-beli treba tako da nastave.

Zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" igrala 0:0 sa Partizanom u 24. kolu Super lige Srbije.

"Jedna veoma teška utakmica. Iskreno, mislim da smo igrali fenomenalno, lep fudbal. Bili smo na svakoj lopti, imali šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje nismo iskoristili. Preponosan sam na svoju ekipu i sada treba samo ovako da nastavimo", rekao je Borjan novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda je prva na tabeli srpskog prvenstva sa 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana.

"Jednostavno, nije mi jasno, kao da oni imaju plus 11 na tabeli pa onako odugovlače vreme i čuvaju loptu, da što pre vreme prođe. To je samo dokaz da smo imali dominaciju, ali eto, nismo je krunisali golom", kazao je Borjan.

Na konstataciju novinara da je bio bez posla uz osmeh je rekao:

"Suncobran, kao na prvom mom derbiju".

"Moja ekipa je igrala fenomenalno, odbrambeno vrhunski. Bili smo na svakoj lopti, svaki kontakt je bio naš, to je ono što je mister tražio od nas, što smo se dogovrili", naveo je golman crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan,   Večiti derbi,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.