Degenek: Partizan se ništa nije pitao!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: ''Partizan se ništa nije pitao!''

Zvezdin štoper nema nikakvu dilemu ko je bio bolji tim u večerašnjem derbiju.

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da se Partizan ništa nije pitao u današnjem derbiju i da je njegova ekipa zaslužila pobedu.

"Ubedljivo prvo poluvreme za nas, ništa se nisu pitali, trebalo da je da tu damo gol. Da smo tu otvorili utakmicu mislim da bi ovo veče bilo mnogo lepo za nas, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a mnogo gadno za njih", rekao je Degenek novinarima posle utakmice.

Zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" igrala 0:0 sa Partizanom u 24. kolu Super lige Srbije.

"Sve u svemu, mi imamo 11 bodova prednosti, nismo morali ništa da jurimo. Oni je trebalo da jure, a nisu imali neku želju da pobede. Mi smo zadovoljni, ali bili bismo još srećniji da smo pobedili kao što smo i zaslužili", rekao je Degenek.

"Očekivao sam da će da izađu agresivnije, da jure pobedu... Branili su se 90 odsto utakmice, čekali su našu grešku koja nije došla... Za nas je super, i dalje je 11 bodova prednosti", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEGENEK POSLE REMIJA U VEČITOM DERBIJU: Partizan se ništa nije pitao! KURIR TV

Izvor: Kurir, 01.Mar.2020

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da se Partizan ništa nije pitao u današnjem derbiju i da je njegova ekipa zaslužila pobedu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.