Izvor: Domino Magazin, 23.Maj.2022, 14:01

Legendarne patike koje su se pre dve godine rasprodale u rekordnom roku stižu u Srbiju!

Od kada je dr Džejms Najsmit, u želji da osmisli novi sport za svoje studente, zakucao korpu za breskve na zid teretane u Masačusetsu i izmislio košarku, ova igra se drugačije razvijala na dve strane Atlantika. Osnove su, naravno, ostale iste: deset igrača, metalni obruč i kožna lopta, ali su nijanse u načinu igre, kao […] The post Legendarne patike koje su se pre dve godine rasprodale u rekordnom roku stižu u Srbiju! appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Legendarni model patika stiže uskoro i u Srbiju

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Maj.2022

Ograničen broj popularnih patika adidas Forum High i za kupce u Srbiji Od kada je dr Džejms Najsmit, u želji da osmisli novi sport za svoje studente, zakucao korpu za breskve na zid teretane u Masačusetsu i izmislio košarku, ova igra se drugačije razvijala na dve strane Atlantika. Osnove su, naravno,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.