Bik NE DIŽE GLAVU od POSLA, Device IZBEGAVAJTE KONFLIKTE, nisu poželjni! Horoskop za četvrtak je spreman

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 07:35

Bik NE DIŽE GLAVU od POSLA, Device IZBEGAVAJTE KONFLIKTE, nisu poželjni! Horoskop za četvrtak je spreman

Evo šta predviđa za vaš znak!

Horoskop za četvrtak je spreman, pogledajte šta vam astrolozi predviđa za ovaj dan.

Ovan

Posao: Dan pred vama obećava pokretanje novih saradnji i projekata. Dobićete informacije koje su vam važne da nastavite sa svojim planovima, što će vam značajno olakšati funkcionisanje.

Ljubav: Ono što bi moglo tokom ovog dana da zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Već od početka radnog dana budite pripravni da vas zapljusnu promenama dogovorenih planova i zahtevima koji vam nikako neće odgovarati.

Ljubav: Utehu i zaštitu od napetog dana mnogi Bikovi mogli bi da pronađu u ljubavnom zagrljaju.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

Posao: Očekuje vas dan kao poručen da uradite više lepih i vrednih stvari na profesionalnom planu posebno kada je u pitanju jačanje vaše poslovne pozicije.

Ljubav: Usled velikog angažovanja na drugim poljima logično je da vam neće ostati mnogo energije za ljubav, ali makar za usputni flert uvek se može se naći rezerva.

Zdravlje: Mogući problemi sa hormonskim disbalansom. Obavite preventivne preglede.

Rak

Posao: Budite uporni i istrajni u nastojanju da prezentujete i pogurate neku svoju ideju, projekat, ne obazirite se na komentare drugih.

Ljubav: Ukoliko pripadate grupi onih Rakova koji su zadovoljni partnerskim odnosima, bilo u vezi ili braku, logično je da očekujete razumevanje i podršku voljene osobe.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Lav

Posao: Uspešan i aktivan dan je pred Lavovima, bez obzira da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza, ili ćete se odlučiti za pokretanje neke nove inicijative.

Ljubav: Na polju ljubavi neke stvari nisu pod vašom kontrolom, ili onako kako bi vama najviše odgovaralo. Možda da razmislite o spuštanju kriterijuma.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Devica

Posao: Obuzdajte svoje impulsivno ponašanje i pustite da se stvari odvijaju same od sebe,  do rešenja ćete svakako doći. Nije poželjno da ulazite u konflikte sa autoritetima danas.

Ljubav: Prilika za uživanje u flertu i šarmiranju novih simpatičnih osoba biće nekoliko ovog dana. Međutim, nema nagoveštaja ozbiljnijih priča.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Bićete prezasićeni  od posla i obaveza danas, od nerviranja, od zahtevnih ljudi sa kojima morate da komunicirate. Vodite računa da ne ispaštate zbog tuđih grešaka.

Ljubav: Nemojte se iznenaditi ako dobijete potvrdnu informaciju da je neko vrlo zainteresovan za bolje upoznavanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Može vas pratiti napetost u kolegijalnim odnosima i onaj osećaj da non stop jurite vreme i kasnite po svim pitanjima. Ništa neće pobeći.

Ljubav:  Prosečan dan bez naznaka nekih spektakularnih dešavanja očekuje vas u sferi ljubavi, što u suštini ne znači ništa loše.

Zdravlje: Više se krećite, vežbajte.

Strelac

Posao: Bez nekih većih razlika i odstupanja u odnosu na prethodni dan.  Trebalo bi da obratite pažnju na komunikaciju sa poslovnim okruženjem, jer su mogući ozbiljniji propusti i kašnjenja.

Ljubav: Prateći sticaj okolnosti tokom ovog dana će uglavnom biti naklonjen vašim težnjama na polju ljubavnih relacija. Uživajte.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Osnovno i ono najvažnije na profesionalnom planu nalazi se pod vašom kontrolom tako da ćete imati dovoljno razloga da budete zadovoljni postignutim. Očekuje vas i podrška i dobra saradnja sa nadređenima.

Ljubav: Ukoliko postoji dileme u vezi nejasnih ali ipak dovoljno intrigantnih vibracija koje stižu od simpatične osobe iz bliskih poslovnih krugova, evo prilike da to konačno proverite.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Sve što ste planirali za ovaj radni dan, ma koliko vama izgledalo realno proverite još jednom, i potencijalnom korekcijom poštedite sebe većeg nerviranja.

Ljubav: Bitno je da ostanete svoji i ne upadnete u zamku brzopletih odluka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Dobro procenite vreme i finansijska ulaganja i ne zalećite se i sve će ići dobro.

Ljubav: Potrudite se da što više budete u pokretu, sa društvom, u izlascima i dobrom provodu.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova, sitnih kostiju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.