Solskjer o Partizanu: Pobedio je moj Molde, znam Tošića, trenirao sam ga

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer o Partizanu: Pobedio je moj Molde, znam Tošića, trenirao sam ga

Žreb je spoijo Partizan i Mančester junajred. Menadžer slavnogm tima sa Old Traforda Ole Gunar Solskjer rekao je da njegova ekipa želi da osvoji Ligu Evropa i dodao da je već razgovarao sa Nemanjom Matićem o Partizanu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Mančester junajteda u Sautemptonu je 2.10. Utakmica Premijer lige igra se u subotu od 13.45.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – Zanimljivo… Nikad ne znate šta ćete dobiti. Možete da dobijete kratka putovanja do Škotske, a možete završiti i u Kazahstanu kao mi – bilo je prvo što je rekao Norvežanin posle žreba.
Mančester junajted će u Ligi Evropa igrati u grupi zajedno sa Partizanom, AZ Alkmarom i Astanom.
Razgovarao sam danas sa Nemanjom Matićem o Partizanu koji je izbacio moj Molde. Gledao sam utakmicu i imaju Zorana Tošića koji je igrao ovde, kod mene u rezervnom timu. Poslednji put smo igrali protiv Partizana 1966. tako da će ovo biti novo iskustvo za sve nas.
Norvežanin je naveo da su pred njegovim timom teške utakmice, ali i istakao da će njegova ekipa znati šta da radi kad dođu na red ti mečevi.
Želimo da osvojimo Ligu Evropa. To je takmičenje o kojem dosta znamo, osvajali smo ga već, a to može biti put i u Ligu šampiona za narednu sezonu – rekao je Solskjer.
SLAVLJE U SVLAČIONICI Vazura grlio Sava, Iliev skakao od sreće, Vuletić poveo pevanje (VIDEO)


The post Solskjer o Partizanu: Pobedio je moj Molde, znam Tošića, trenirao sam ga appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

5 OD 5 Raspucani MitroGOL (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović nastavio je golgetersku seriju u Čempionšipu. U petom uzastopnom meču u drugoj ligi Engleske, nekadašnji igrač Partizana, Anderlehta i Njukasla je zatresao mrežu.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Mančester junajteda u Sautemptonu je 2.10. Utakmica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.