5 OD 5 Raspucani MitroGOL (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 OD 5 Raspucani MitroGOL (VIDEO)

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović nastavio je golgetersku seriju u Čempionšipu. U petom uzastopnom meču u drugoj ligi Engleske, nekadašnji igrač Partizana, Anderlehta i Njukasla je zatresao mrežu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Mančester junajteda u Sautemptonu je 2.10. Utakmica Premijer lige igra se u subotu od 13.45.
U meču šestom kola u Kardifu, MitroGOL je u poslednjim trenucima >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prvog poluvremena doneo izjednačnenje Fulamu u Velsu – 1:1. Odlično je pratio akciju svog tima i posle asistencije Kavaliera nije mu bilo teško da sa dva, tri metra ubacio loptu u mrežu domaćina. Pre toga, Kardif je poveo golom Džoša Marfija. Trenutno je 1:1.
Srbin se na listi strelaca izjednačio sa napadačem Svonsija Borhom Bastonom.
Pogledajte gol Mitrovića u prestonici Velsa!


The post 5 OD 5 Raspucani MitroGOL (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RED BUL DAJE KRILA Čudesni Timo Verner srušio “koltove” (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

Red bul daje krila “bikovima” iz Lajpciga. Ekipa iz istočne Nemačke zadržala je stopostan učinak u Bundesligi. Učesnik ovogodišnje Lige šampiona pobedio je u Borusiju u Menhengladbahu  – 3:1 (1:0) u prvom meču trećeg kola šampionata.. Kvota u kladionici MaxBet na igru 5+ na meču Bajern...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.