RED BUL DAJE KRILA Čudesni Timo Verner srušio “koltove” (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RED BUL DAJE KRILA Čudesni Timo Verner srušio “koltove” (VIDEO)

Red bul daje krila “bikovima” iz Lajpciga. Ekipa iz istočne Nemačke zadržala je stopostan učinak u Bundesligi. Učesnik ovogodišnje Lige šampiona pobedio je u Borusiju u Menhengladbahu  – 3:1 (1:0) u prvom meču trećeg kola šampionata.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 5+ na meču Bajern – Majnc je 2.45. Meč se igra u subotu od 15.30.
Junak meča bio je nemački reprezentativac Timo Verner, trosturki strelac protiv “koltova”. Mladi napadač postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je golove i u prva dva kola prvenstva Nemačke i sa pet pogotka je pretekao na listi strelaca Bundeslige Poljaka Roberta Levandovskog, napadača Bajerna.
Verner je prvi gol postigao u 37. minutu, da bi u prvom napadu u nastavku drugim pogotkom rešio pitanje pobednika. Domaćin je posle primljena dva gola napadao, imao nekoliko dobrih šansi, a sve što je uspeo da uradio bio je utešni pogodak Ebola u prvom minutu sudijske nadokande. Ipak, u poslednjim trenucima susreta Verner je het-trikom overio trijumf “bikova” iz Lajpciga.
Priliku da se izjednače sa Lajpcigom na čelu šampionata sa svih devet bodova imaće Borusija iz Dortmunda, Frajburg, Bajer iz Leverkuzena i Volfsburg.

 
BUNDESLIGA – 3. KOLO
Petak
Lajpcig – Borusija Menhengladbah 1:3 (0:1)
(Emblo 90+1 – Verner 37, 48, 90+4)
Subota
15.30 Bajer Leverkuzen – Hofenhajm
15.30 Bajern – Majnc
15.30 Frajburg – Keln
15.30 Šalke – Herta
15.30 Volfsburg – Paderborn
18.30 Union Berlin – Borusija Dortmund
Nedelja
15.30 Verder – Augzburg
18.00 Ajntraht – Fortuna D.


The post RED BUL DAJE KRILA Čudesni Timo Verner srušio “koltove” (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bundesliga - Sa "bikovima" nema šale, Verner potopio Menš! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019

Borusija poražena kod kuće...Fudbaleri Lajpciga ostvarili su novu pobedu u trećem kolu nemačke Bundeslige pošto su u Menhengladbahu savladali Borusiju sa 3:1...U dosta ujednačenom prvom poluvremenu gosti su uspeli da povedu u 38. minutu igre, Forsberg je sjajno proigrao Tima Vernera koji je rutinski...

Nastavak na Sportske.net...

Neven sakriva srce Milionera na 90 minuta

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2019, 09:36

Osmeh na licu i suza u oku. Mora da se baš tako oseća Neven Subotić pred okršaj sa njegovim doskorašnjim klubom. Timom u kojem je proveo bezmalo deceniju, osvojio dve Bundeslige, kup Nemačke, dva Superkupa i u kojem je igrao finale Lige šampiona. Dakle, kada Union Berlin danas bude dočekao Dortmund...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.