Bavarci protiv Majnca popravljaju gol-razliku

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci protiv Majnca popravljaju gol-razliku

Kvote na pobedu domaćina na susretu Bajern Minhena i Majnca sve govore. Bavarci, aktuelni šampioni Bundeslige i najtrofejniji tim nemačkog fudbala, u subotu (15.30) biće apsolutni favoriti.
MAXBET ASISTENCIJA: 1-1&4+, 1P1-3&2P1-3
Sve osim ubedljive pobede izabranika Nika Kovača biće iznenađenje prve klase. Mrežu Majnca su u prva dva kola napunili Frajburg i Borusija iz Menhengladbaha, tako da se od Bajerna očekuje da to podigne na viši nivo.
Nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao prošle sezone, kada je na Alijanc areni bilo 6:0 za domaćina. Ipak, moramo napomenuti da je to bila i najubedljivija pobeda Bavaraca nad Majncom u novijoj istoriji. U ovoj deceniji je bilo par “četvorki”, nešto ranije se nalazila i po neka “petica”. Uspevao je i Majnc da iznenadi s vremena na vreme.
U periodu od 2010. godine ova dva tima su odigrala 18 prvenstvenih utakmica. Bajern je trijumfovao na 14, Majnc na tri, dok je samo duel u aprilu 2017. godine u ovoj deceniji završen bez pobednika, rezultatom 2:2.

The post Bavarci protiv Majnca popravljaju gol-razliku appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.