“PRAVIMO OSNOVE ZA BUDUĆNOST” Vujasinović preuzeo VK Novi Beograd: Naš plan je DUGOROČAN

Izvor: 011vodič.com, 02.Jul.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“PRAVIMO OSNOVE ZA BUDUĆNOST” Vujasinović preuzeo VK Novi Beograd: Naš plan je DUGOROČAN

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Legendarni vaterpolista Vladimir Vujasinović zvanično je predstavljen na bazenu 11. april kao prvi trener vaterpolo kluba Novi Beograd. Pored Vujasinovića koji je na čelu tima, klub sa Novog Beograda predstavila je i nekoliko pojačanja za narednu sezonu: Marko Manojlović, Alen Osmanović, Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Đorđe Filipović, Mateja Asanović, Nikola Nikolov. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Vaterpolo klub Novi Beograd, koji je prethodne sezone bio u prvoj B ligi, plasiravši se u prvu ligu, dovođenjem ovakvih pojačanja, što na klupi, što u bazenu, pokazao je da ima ozbiljne ambicije u narednoj sezoni. “Zahvalio bih se ljudim iz kluba na poverenju, naša saradnja traje već nekoliko meseci. Smatram da nije bilo lako ući u prvu ligu, to je veliki uspeh. Veoma sam zadovoljan radom sa mlađim kategorijama, i verujem da će mlađim naraštajima koji dođu ovde da treniraju cilj biti jasan, a to je da jednog dana i oni zaigraju za prvi tim”, rekao je Vujasinović. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Vladimir Vujasinović Bivši vaterpolista Partizana je istakao da njegov tim nema pritisak pravljenja nekog neverovatnogg rezultata, i da će sezona koja sledi služiti za postavljanje nekih osnova za budućnost kluba. “Mi nemamo pritisak da napravimo neki rezultat, ne jurimo ništa. Želimo da oformimo stabilan klub. Imamo dugoročni plan koji ćemo postepeno realiovati”, istakao je 45-godišnji trener. Vujasinović je prokomentarisao i trenutno stanje u Jadranskoj ligi, i objasnio kako iz njegovog ugla deluje to takmičenje. “U ovom trenutku nisam ljubitelj Jadranske lige. Jesam u smislu da ako mogu da je igram kao i Jug iz Dubrovnika i Jadran iz Herceg Nogov, tj. da putujem avionom, da stignem dan ranije, da odigram utakmicu, i da se vratimo dan kasnije, a da ne uništavam igrače, onda da, jesam. A ako mislite da idemo na utakmice autobusom, kao što to rade naši […] More
The post “PRAVIMO OSNOVE ZA BUDUĆNOST” Vujasinović preuzeo VK Novi Beograd: Naš plan je DUGOROČAN appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.