Izvor: Press, 15.Mar.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARA KONAČNO OTKRILA KOLIKO JE KIVNA NA SEKU: Neprijatelju ne bih uradila to, ali IMA BOGA! (VIDEO)

Tu nema prijateljstva - izjavila je pevačica u Amidži šouu.
Dara Bubamara gostovala je večeras u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde je prvo pričala o svom koncertu u beogradskoj Areni, koji je zakazan za 21. april, ali je odbijala da priča o cifri koju je izdvojila za njega sve dok voditelj nije pitao "da li si izdvojila bar 200 evra".



>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Autor: TV Pink Printscreen


- Izdvojila sam 100.000 evra, ali pare nisu bitne. Bitno je šta će da bude na koncertu. Kao na dodeli MTV nagrada. Evo, ja obećavam spektakl. Ja ne mogu da dočekam 21. da pokidam - izjavila je ona.


Posle toga Ognjen ju je pitao i za njen medijski rat sa Sekom Aleksić, koja će koncert na istom mestu održati samo nedelju dana pre nje, pa ga je interesovalo da li su se tako dogovorile da urade.



Autor: TV Pink Printscreen


- Ne, nismo se dogovorile, a nebitno je u kakvim smo odnosima. Ne možeš da kažeš "želim joj sreću", a zakaže koncert sedam dana pre. Ne sedam dana posle, nego sedam dana pre. Tu nema prijateljstva, ali to je totalno nebitno - htela je Dara da ostane uzdržana, ali je na kraju iznela svoje mišljenje:



Autor: TV Pink Printscreen


PROČITAJTE JOŠ: KSENIJA ODMAH REAGOVALA NA 


Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.