BEŽI IZ ZADRUGE? Zadrugarka zbog Filipa Đukića HOĆE DA IDE KUĆI! Nisu Ivana Šopić i Milica Kemez, već ONA!

Izvor: 011vodič.com, 11.Dec.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEŽI IZ ZADRUGE? Zadrugarka zbog Filipa Đukića HOĆE DA IDE KUĆI! Nisu Ivana Šopić i Milica Kemez, već ONA!

Danas je u emisiji radio “Amnezija”, gostovala i Jelena Pešić, koja je jako razočarana i danas veoma neraspoložena.
-Zar se iz rijalitija beži nakon nečijeg priznanja da je zaljubljen u trebe, da li možda bežiš od same sebe – glasilo je pitanje Marije Kulić za Jelenu Pešić, zbog njene izjave da želi da pobegne iz rijalitija, nakon što joj je Filip Đukić izjavio ljubav.
– Prvo, nisam rekla da bežim nigde. Pre nekoliko dana sam prokomentarisala da je neka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << negativna energija u vili. Mnogo mi nedostaje porodica, pogotovo sada kada je ova praznična atmosfera, jedva čekam da ih vidim za Novu godinu – prokomentarisala je Jelena, a onda se osvrnula na izjavu ljubavi od strane Filipa Đukića.
– Povredilo me je jako, jer sam ga gledala kao druga i sada ću morati da se distanciram, nikada ga na taj način nisam pogledala – objasnila je Pešićeva.

The post BEŽI IZ ZADRUGE? Zadrugarka zbog Filipa Đukića HOĆE DA IDE KUĆI! Nisu Ivana Šopić i Milica Kemez, već ONA! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BEŽI IZ ZADRUGE? Zadrugarka zbog Filipa Đukića HOĆE DA IDE KUĆI? "Moram da se distanciram..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06

Rastužio ju je?..Danas je u emisiji radio "Amnezija", gostovala i Jelena Pešić, koja je jako razočarana i danas veoma neraspoložena... -Zar se iz rijalitija beži nakon nečijeg priznanja da je zaljubljen u trebe, da li možda bežiš od same sebe - glasilo je pitanje Marije Kulić za Jelenu Pešić,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.