Šopićeva i Pešićeva OČI U OČI nakon Filipovog priznanja da je zaljubljen u Jelenu! ODMAH IM STAVILA DO ZNANJA DA LI ĆE NASTAVITI DRUŽENJE!

Izvor: Press, 11.Dec.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šopićeva i Pešićeva OČI U OČI nakon Filipovog priznanja da je zaljubljen u Jelenu! ODMAH IM STAVILA DO ZNANJA DA LI ĆE NASTAVITI DRUŽENJE!

Odmah nakon što je saznala da je Vladimir Tomović razgovarao sa Ivanom Šopić o priznanju Filipa Đukića da je zaljubljen u nju, Jelena Pešić pridružila se razgovoru kako bi joj u oči objasnila kakva je situacija.
Foto:pink
Bilo je evidentno da Ivani nimalo nije bilo svejedno, ali ju je Jelena smirila tvrdnjama da ga je gledala kao brata i da mu neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oprostiti to što joj je izjavio ljubav.
Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislila da se sp*da, rekla sam mu da ne lupeta. Onda sam se iznervirala kada je rekao Mariji. Tada sam se obratila Vladimiru. Filipu sam rekla da mi je neprijatno i da mu to nije trebalo - rekla je Jelena. Marko Đedović je bio radoznao da sazna šta će Jelena uraditi posle ovoga i kako će se njihov odnos razvijati, a ona je dala sasvim očekivan odgovor.
A, šta ćeš ti sad da uradiš? - pitao je Đedović. Foto: TV Pink Printscreen

Pa, šta ću, moraću da budem na distanci. Ja sam ga stvarno gledala kao prijatelja, ne možemo više da se družimo - rekla je Jelena.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEŽI IZ ZADRUGE? Zadrugarka zbog Filipa Đukića HOĆE DA IDE KUĆI! Nisu Ivana Šopić i Milica Kemez, već ONA!

Izvor: 011vodič.com, 11.Dec.2019

Danas je u emisiji radio “Amnezija”, gostovala i Jelena Pešić, koja je jako razočarana i danas veoma neraspoložena.. -Zar se iz rijalitija beži nakon nečijeg priznanja da je zaljubljen u trebe, da li možda bežiš od same sebe – glasilo je pitanje Marije Kulić za Jelenu Pešić, zbog njene...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.