Stojke doneo odluku, ništa ne može da je promeni!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojke doneo odluku, ništa ne može da je promeni!

Stepen povrede Vladimira Stojkovića tek se ima utvrditi nakon dodatnih pregleda ali reprezentativni čuvar mreže ima poruku za selektora Muslina i trenera Partizana Miroslava Đukića.

Reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković propustio je jučerašnju utakmicu na Banjici iako je u protokolu stajalo da će biti u startnoj postavi.

Na terenu se umesto Stojkovića pojavio Marko Jovičić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a promena u poslednji čas dogodila se zbog toga što se prvi čuvar mreže Partizana na zagrevanju požalio na bol u zadnjoj loži.

Vladimir Stojković se nalazi u sjajnoj formi, a kako Partizan i reprezentacija Srbije igraju važne mečeve u narednih desetak dana ne čudi što su se mnogi zabrinuli za Stojketa.

"Imam bol u zadnjoj loži... Nadam se da će biti sve ok. Mora da bude sve ok", kaže Stojković.

Naknadni pregledi tek treba da budu obavljeni kako bi se videlo kakva je težina povrede, ali Stojković je već doneo odluku i poslao poruku selektoru Muslinu i treneru Đukiću.

"Ne moraju da brinu Đukić i Muslin. Dva dana pred utakmicu sam imao bol i sad sam ga ponovo osetio. Stao sam na vreme, ali moram da branim", poruka je reprezentativnog čuvara mreže.

Partizan u četvrtak dočekuje kijevski Dinamo u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope, a reprezentacija Srbije odlučujuće mečeve za plasman na Mundijal igra 6. i 9. oktobra protiv selekcija Austrije i Gruzije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.