Povreda najboljeg - Glavobolja za Muslina i Partizan!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda najboljeg - Glavobolja za Muslina i Partizan!

Četiri dana nakon povrede Zorana Tošića crno-beli su doživeli još jedan peh. Golman Vladimir Stojković nije mogao da počne meč sa Radom.

Reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković bio je u protokolu za današnji meč sa Radom ali je bilo predviđeno da Stojke zauzme mesto među stativama a ne na klupi.

Na zagrevanju pred početak prvenstvenog duela na Banjici golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana se požalio na bol u zadnjoj loži pa je stručni štab odlučio da ne rizikuje.

Umesto Vladimira Stojkovića mesto među stativama zauzeo je Marko Jovičić, dok je prvi golman crno-belih ostao na klupi za rezervne igrače.

Sada ostaje najveća strepnja oko toga koliko je povreda ozbiljna i da li će Stojković biti spreman za meč sa Dinamom iz Kijeva u Ligi Evrope, ali i utakmice koje Srbiju čekaju vrlo brzo u kvalifikacijama za Mundijal.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Briga za Đukića i Muslina - Stojković povređen

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2017

Golman Partizana Vladimir Stojković doživeo je povredu na zagrevanju pred meč sa Radom, zbog čega ga je među stativama zamenio Marko Jovičić...Iako, za sad, nema konkretnih informacija o kakvoj se povredi radi komentator "Arena sport" Ivan Radulović je rekao da je reprzentativni golman osetio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.