Putin: Rusija će prevazići sve probleme koje nam nameću

Izvor: Blic, 18.Mar.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija će prevazići sve probleme koje nam nameću

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je uveren da će njegova zemlja uspešno prevazići sve probleme koji se državi nameću iz inostranstva.

"Prevazići ćemo sve probleme i nevolje koje nam nameću spolja", rekao je Putin okupljenima na koncertu u blizini Kremlja povodom prve godišnjice pripajanja Krima.

Putin je istakao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Moskva učiniti sve da obnovi normalne odnose sa Ukrajinom.

Više od 100.000 ljudi okupilo se u centru Moskve na miting u čast pripajanja Krima.

Svečani koncert "Zajedno" održava se u Moskvi u čast godišnjice prisajedinjenja Krima Rusiji. Prema podacima Ministrstva unutrašnjih poslova, na mitinzima širom Rusije učestvovalo je 350.000 ljudi.

Voljom naroda Krima, prošle godine raspisan je referendum o statusu poluostrva. Oko 90 odsto izašlih je glasalo za povratak u sastav Rusije.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Prevazićemo sve probleme

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Mar.2015

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas da će njegova zemlja prevazići sve probleme koji se državi nameću spolja. "Prevazići ćemo sve probleme i nevolje koje nam nameću spolja", rekao je Putin okupljenima na koncertu u blizini Kremlja povodom prve godišnjice pripajanja Krima Ruskoj Federaciji. Putin...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Putin: Moskva spremna da pomogne Kijevu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2015

MOSKVA - Rusija će učiniti sve u svojoj moći da pomogne Ukrajini da prevaziđe aktuelnu krizu i ponovo uspostavi normalne bilateralne odnose što je prije moguće, izjavio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin..."Sa svoje strane učinićemo sve da pomognemo Ukrajini da prevaziđe ovaj teški period...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Putin: Rusi i Ukrajinci isti narod

Izvor: Akter, 18.Mar.2015

Predsednik Rusije Vladimir izjavio je danas na mitingu u Moskvi, posvećenom godišnjici pripajanja Krimu Rusiji, da su Rusi i Ukrajinci isti narod.."Pre tačno godinu dana narod Rusije pokazao je neverovatanpatriotizam u podršci Krimljanima i Sevestopoljcima da se vrate rodnim obalama", rekao je Putin...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.