Putin: Prevazićemo sve probleme

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Mar.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Prevazićemo sve probleme

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas da će njegova zemlja prevazići sve probleme koji se državi nameću spolja. "Prevazići ćemo sve probleme i nevolje koje nam nameću spolja", rekao je Putin okupljenima na koncertu u blizini Kremlja povodom prve godišnjice pripajanja Krima Ruskoj Federaciji. Putin je istakao da će Moskva učiniti sve da obnovi normalne odnose sa Ukrajinom. Više od sto hiljada ljudi izašlo je u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Moskve na miting u čast pripajanja Krima, prenio je "Sputnjik". Svečani koncert "Zajedno" održava se u centru Moskve u čast godišnjice prisajedinjenja Krima Rusiji. Prema podacima Ministrstva unutrašnjih poslova, na mitinzima širom Rusije učestvovaće 350.000 ljudi. Voljom naroda Krima, prošle godine raspisan je referendum o statusu poluostrva. Oko 90 odsto izašlih je glasalo za povratak u sastav Rusije. (RTRS)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Obeležena godišnjica pripajanja Krima Rusiji

Izvor: Blic, 18.Mar.2015

Desetine hiljada Rusa zajedno sa predsednikom Vladimirom Putinom proslavilo je danas ispred Kremlja povratak Krima u sastav Rusije, na godišnjicu potpisivanja ukaza o pripajanju tog ukrajinskog poluostrva Rusiji...Brojne proslave organizovane su širom Krima, gde je 18. mart postao praznični dan,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.