TADIĆEVO OBEZBEĐENJE ZAUSTAVILO TROICKOG

Izvor: Kurir, 18.Sep.2011, 04:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆEVO OBEZBEĐENJE ZAUSTAVILO TROICKOG

BEOGRAD - Srpski teniser Viktor Troicki doživeo je u subotu neprijatnost u tunelu Beogradske Arene, posle meča sa Argentinom, kada ga je zaustavilo obezbeđenje predsednika Srbije Borisa Tadića.

Kako prenose mediji, Troicki i Nenad Zimonjić užurbano su se uputili ka tunelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u kojem je Tadić čekao da da izjavu za televiziju.

Jedan pripadnik obezbedenja predsednika reagovao je, međutim impulsivno, i pošto nije prepoznao Troickog, uhvatio ga je za ruku kako bi ga zaustavio.

Predsednik Srbije odmah je reagovao i "oslobodio je srpskog tenisera, izljubivši ga pritom u znak izvinjenja".

Tu informaciju potvrdio je i stručni štab Dejvis kup reprezentacije Srbije, ocenivši da je situacija razumljiva, jer je u Areni bila velika gužva, pa je obezbedenje reagovalo kako zahtevaju takve situacije.

"Troicki i Zimonjić su bili raspoloženi i posle ove neprijatnosti, a Demokratska stranka je na svom Tviter profilu posle tvrdnji na toj društvenoj mreži da je Viktor "oboren na zemlju" navela da to nije istina, te da je tako cela informacija "na sreću, delimično tačna", piše list.

"Troicki je naleteo na telohranitelja preskačući ogradu ka tunelu. Nije uopšte pao, već je zgazio telohranitelja", navodi se na Tviter profilu DS-a.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAMOTNO: TADIĆEVE GORILE ZAVRNULE RUKU TROICKOM!

Izvor: BezZabrane.com, 18.Sep.2011

Posle dubl meča u „Areni“ desila se jedna neprijatna situacija. Jedan od članova obezbeđenje Borisa Tadića, predsednika Srbije, odgurnuo je dvojicu naših tenisera - Zimonjića i Troickog, a Viktoru je čak i zavrnuo ruku!!! Očigledno, Tadićev telohranitelj je impulsivno reagovao kada je krajičkom...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.