I Troicki ispao

Izvor: NaDlanu.com, 11.Okt.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Troicki ispao

BEOGRAD, 11. oktobra 2011. (Beta) - Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je u utorak sa Masters turnira u Šangaju, pošto je u prvom kolu izgubio od Amerikanca Rajana Herisona sa 6:3, 6:3.

BEOGRAD, 11. oktobra 2011. (Beta) - Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je u utorak sa Masters >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << turnira u Šangaju, pošto je u prvom kolu izgubio od Amerikanca Rajana Herisona sa 6:3, 6:3.Troicki je bio jedanaesti nosilac na turniru ali ga je američki teniser koji je trenutno 80. na atp listi lako savladao u dva seta.I drugi predstavnik Srbije, Janko Tipsarević izgubio je u prvom kolu turnira u Šangaju. Njega je u utorak ujut..

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Troicki ispao na startu turnira u Šangaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2011

ŠANGAJ -..Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je sa Masters turnira u Šangaju pošto je u prvom kolu izgubio od Amerikanca Rajana Herisona sa 6:3, 6:3...Troicki je drugi naš igrač koji je takmičenje završio na samom startu, pošto je pre njega Janko Tipsarević izgubio od španskog tenisera...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šangaj: Tomić izbacio Fiša

Izvor: B92, 11.Okt.2011

Nisu samo Troicki i Tipsarević neprijatno iznenadili u Šangaju. Marin Čilić je takođe već u prvom kolu završio takmičenje...Finalista prošlonedeljnog turnira u Pekingu poražen je od Alberta Ramosa neočekivano lako, bilo je 6:3, 6:4 za Španca...U ostalim duelima odigranim u utorak nije builo...

Nastavak na B92...

ATP Šangaj: Troicki se oprostio

Izvor: Sportal.rs, 12.Okt.2011, 14:05

Viktor Troicki je i definitivno završio učešće na Masters turniru u Šangaju. Posle eliminacije u singl konkurenciji srpski teniser je izgubio i u dublu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.