VIMBLDON: Janković, Troicki, Zimonjić i Kecmanović na terenu u subotu

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Janković, Troicki, Zimonjić i Kecmanović na terenu u subotu

LONDON - Šestog dana takmičenja na londonskom Vimbldonu Srbija će imati četvoro predstavnika, saopštili su  organizatori.

Prvi će na teren izaći Viktor Troicki koji od 12 sati i 30 minuta igra meč trećeg kola protiv Nemca Dastina Brauna, koji je napravio najveće iznenađenje na turniru do sada pošto je eliminisao Španca Rafaela Nadala. Braun je 102. igrač na svetu, a u glavni žreb je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz kvalifikacija.

Jelena Janković se u trećem kolu sastaje sa Petrom Kvitovom iz Česke. Meč Janković - Kvitova drugi je na centralnom terenu, gde program u 14 sati otvaraju Švajcarac Rodžer Federer i Sem Grot iz Australije Kvotova brani titulu u Londonu i postavljena je za drugog nosioca.

Nenad Zimonjić će u subotu morati dva puta da izlazi na teren. Prvo će oko 14 sati u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim igrati protiv britansko-francuske kombinacije Dominik Inglot/Rože Eduar Vazelan, a nešto kasnije sa Jarmilom Gajdošovom u miksu. Protivnici Zimonjića i Gajdošove biće četvrti nosioci Bob Brajan iz SAD i Karolin Garsija iz Francuske.

Na Vimbldonu počinju i takmičenja u konkurenciji juniora i juniorki. Srpski teniser Miomir Kecmanović u 12 sati igra meč prvog kola protiv domaćeg igrača Fina Basa.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vimbldon: Jelena na šampionku, Viktor "šiša" Brauna

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2015

Šestog dana takmičenja na londonskom Vimbldonu Srbija će imati četvoro predstavnika, saopštili su organizatori...Prvi će na teren izaći Vikotor Troicki koji od 12 sati i 30 minuta igra meč trećeg kola protiv Nemca Dastina Brauna, koji je napravio najveće iznenađenje na turniru do sada pošto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Viktor senzaciji Braunu stao na rep

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015

Troicki slavio protiv Nemca u trećem kolu Vimbldona..Foto: Getty Images/Jordan Mansfield..Viktor Troicki je dobro znao da mu neće biti lako u trećem kolu Vimbldona...Bio je upoznat odakle tačno preti opasnost u meču protiv Dastina Brauna, koji je eliminisao Rafu Nadala, i uspeo je da ga spreči...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.