Viktor senzaciji Braunu stao na rep

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor senzaciji Braunu stao na rep

Troicki slavio protiv Nemca u trećem kolu Vimbldona

Foto: Getty Images/Jordan Mansfield

Viktor Troicki je dobro znao da mu neće biti lako u trećem kolu Vimbldona.

Bio je upoznat odakle tačno preti opasnost u meču protiv Dastina Brauna, koji je eliminisao Rafu Nadala, i uspeo je da ga spreči da se ne razmaše previše na terenu.

Srpski teniser slavio je u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kolu Vimbldona protiv egzotičnog Nemca sa 3:1, po setovima 6:4, 7:6 (7:3), 4:6, 6:3 i izborio je plasman u osminu finala.

Viktor je i pre meča izjavljivao da je Braun nezgodan igrač, nepredvidiv, naročito na travi, pun samopouzdanja posle pobede nad dvostrukim šampionom Vimbldona, da je pokazao posle tog herojskog trijumfa da nije "Indijanac" i da ima odličan osećaj za lopticu. Znao je da mora da bude skoncentrisan maksimalno tokom celog meča i da ne dozvoli protivniku da preuzme inicijativu i krene sa atraktivnom igrom.

Troicki je uspeo da ispoštuje većinu zacrtanih zadataka i zato će igrati u osmini finala ove sezone.

Viktor će se za prolaz u četvrtfinale boriti protiv pobednika duela Džejms Vard (SAD) - Vasek Pospišil (Kanada).

Sa Pospišilom, 56. teniserom sa ATP liste, nikada do sada nije odmeravao snage, dok je sa Vardom, koji je trenutno 111. igrač sveta, odigrao jedan meč, prošle godine na Mastersu u Šangaju, i izgubio rezultatom 6:4, 6:1.

Viktor je prolaskom u osminu finala izjednačio svoj najbolji plasman na Vimbldonu, ali i na grend slemovima u karijeri. Prethodno je u Londonu u četvrtoj rundi igrao 2012, a još dva puta stigao je do te faze na Rolan Garosu (2011 i 2013).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razbio je Nadala, ali Viktoru nije mogao ništa: Braun leteo po terenu, Troicki ga grubo prizemljio (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015

Srbin se plasirao u osminu finala Vimbldona pobedom od 3:1 (6:4, 7:6(3), 4:6, 6:3)..Ovo je bio meč koji odudara od klišea. Koliko samo lobova, voleja, drop šotova, smečeva, bacanja po terenu. Na toplom vimbldonskom danu ipak su se srpske ruke vinule u vazduh u znak pobede. Troicki je pobedio Dastina...

Nastavak na MozzartSport.com...

Sad će svijet pričati o njemu: Troicki izbacio Brauna (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2015

LONDON - Srpski teniser Viktor Troicki savladao je u trećem kolu Vimbldona Nijemca Dastina Brauna sa 3:1...Troicki će se u osmini finala sastati sa pobjednikom meča Džejms Vord (Velika Britanija) - Vasek Pospišil (Kanada). Pospišil je 56. na ATP listi, a Vord 111. Viktor se ni sa jednim od njih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.