UŽIVO: Cibona - Crvena zvezda 31:38 (poluvreme)

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Cibona - Crvena zvezda 31:38 (poluvreme)

Oba tima su neporažena na poslednjih pet odigranih utakmica, a poslednji međusobni susret crveno-beli su rešili u svoju korist Košarkaši Crvene zvezde gostuju Ciboni u meču 12. kola regionalne ABA lige. Oba tima su neporažena na poslednjih pet odigranih utakmica, a poslednji međusobni susret crveno-beli su rešili u svoju korist u "Pioniru" - 78:68.Izabranici Milana Tomića žele da zadrže savršen skor na Jadranu, dok tim iz Zagreba pokušava da se približi vodećoj "četvorci" na tabeli.Dešavanja sa meča pratite na sajtu "Novosti".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda rutinski do pobede u Zagrebu

Izvor: RTS, 22.Dec.2018

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Cibone u Zagrebu sa 76:54 u meču 12. kola regionalne ABA Lige. . Crveno-beli su ponovo rutinski i dvocifrenom predošću došli do pobede i zadržali maksimalan učinak nakon 12...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.