Zvezda rutinski do pobede u Zagrebu

Izvor: RTS, 22.Dec.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda rutinski do pobede u Zagrebu

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Cibone u Zagrebu sa 76:54 u meču 12. kola regionalne ABA Lige.
Crveno-beli su ponovo rutinski i dvocifrenom predošću došli do pobede i zadržali maksimalan učinak nakon 12 odigranih mečeva u regionalnom takmičenju.

Cibona je pružala otpor lideru ABA Lige sve do kraja treće četvrtine, nakon toga Zvezda je pojačala odbranu, što je omogućilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lakše poene u tranziciji, pa je prednost sve više rasla, da bi na kraju iznosila 22 poena.
Najefikasniji u redovima Zvezde bili su Beron sa 16 i Odžo sa 15 poena. Perperoglu je dodao deset, a Regland osam poena.
Kod Cedevite istakli su se Ljubičić sa 17 i Marić sa 12 poena.
Zvezda je jedina ekipa sa 12 trijumfa u isto toliko mečeva, dok je Cedevita sedma sa skorom od pet pobeda i sedam poraza. 
U narednom meču crveno-beli dočekuju Budućnost 30. decembra, dok Cibona dva dana ranije gostuje u Laktašima kod Igokee.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cibona još od Šarića ne može protiv Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2018

Crvena zvezda održava perfektan skor u ABA ligi posle pobede nad Cibonom 76:54 u 12. kolu...Cibona: Bilinovac, Uljarević, Ljubičić, Marić, Bundović, Gilbert, Novačić, Rozić, Slavica, Reli-Ros, Markota. Trener: Ivan Velić..Crvena zvezda: Reglend, Čović, Kešelj, Perperoglu, Nenadić, Davidovac,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda kao kaznena ekspedicija, navijači znaju u čemu je razlika u odnosu na rivale (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2018

Šta to Zvezda ima što je čini tako dominantnom u odnosu na ostale ekipe ove sezone u ABA ligi?..I posle 12. kola ABA lige, ekipa Crvene zvezde i dalje ima maksimalan učinak na tabeli...Večeras su crveno-beli u Zagrebu preslišali ekipu Cibone rezultatom 76-54, znatno lakše nego što se očekivalo,...

Nastavak na Sportske.net...

Tomić prezadovoljan: Od sastanka u hotelu do terena - igrači su odigrali sve što sam tražio od njih

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2018

Trener Crvene zvezde Milan Tomić u potpunosti je zadovoljan izdanjem svoje ekipe protiv Cibone, koju su Beograđani lagano rešili u svoju korist rezultatom 76:54. Crveno-beli su tako došli do 12. pobede u sezoni i još uvek su jedini tim bez poraza u regionalnom takmičenju. "Mislim da smo iskontrolisali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.