SVEKRVA IZ PAKLA Na venčanju pokušala da izgura mladu, ali to NIJE ONO NAJGORE! I sveštenik morao da reaguje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 07:13

SVEKRVA IZ PAKLA Na venčanju pokušala da izgura mladu, ali to NIJE ONO NAJGORE! I sveštenik morao da reaguje! (VIDEO)

Gledaoci su bili šokirani sa ponašanjem njene svekrve, a takođe su hvalili Paulu koliko je uspela da se iskontroliše.

Korisnica društvene mreže TikTok Paula (@hey_heypaula) objavila je video na kojem je zabeležen vrlo neprijatan trenutak sa njene svadbe.

Glavni krivac za krajnje neprijatnu situaciju je njena svekrva koja je pokušala da zauzme njeno mesto pred oltarom i za to zaradila nadimak "svekrva iz pakla".

Video je postao hit na Tik-Toku, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pregledan 2 miliona puta.  Na snimku se vidi kako njena svekrva pokušava da se ugura između srećnog para, dok oni izgovaraju bračne zavete na venčanju na plaži.

- Ona je zapravo pokušala da zauzme moje mesto - napisala je Paula, koja je još pod utiskom.

Da sve bude još bizarnije, njena svekrva je nosila identičnu belu haljinu kao i ona.

Sveštenik je morao da upozori njenu svekrvu da odstupi kada je situacija postala izrazito neprijatna za sve prisutne. Svekrva je morala da se povuče, ali Pauli je i dalje bilo neprijatno pošto joj se činilo da je svekrva zurila u njena leđa.

- Osećala sam njeno prisustvo, kao da mi je smrt bila iza leđa tokom ostatka ceremonije.

Jedna korisnica je komentarisala: "Nema šanse da bih ja u takvoj situaciji ćutala". Druga korisnica je rekla da svekrvi ne bi dozvolila ni da bude na svadbi posle toga: "Ne bih joj dozvolila da ostane da sam je videla u sopostvenoj kombinaciji tako blizu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.