Rivers stiže u Zvezdu

Izvor: Mondo, 10.Feb.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivers stiže u Zvezdu

Amerikanac se u toku noći oprostio od italijanskog kluba i očekuje se potvrda njegovog dolaska u Beograd.

Kej-Si Rivers (31 godina, 196 centimetara) u subotu se definitivno oprostio od Italije i Serije A jer je po svemu sudeći pred njim selidba u Srbiju - u Crvenu zvezdu mts.

Nakon što je u utakmici protiv Kantua postigao šest trojki i nije uspeo da spreči poraz ni sa svojih 30 poena (uz indeks 32), nekadašnji bek Bajerna, Reala i Panatinikosa se rastao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa italijanskim klubom.

Posle tačno dva meseca saradnje, osvajač Evrolige iz 2015. godine je razdužio opremu Ređo Emilije, uoči izvesnog dolaska u Crvenu zvezdu mts.

U toku noći je objavio i oproštajnu poruku na svom Instagramu:

"Draga Ređo Emilija, hvala za gostoprimstvo. Moj period ovde bio je za pamćenje. Bilo je nekih dobrih, nekih loših momenata. Međutim, to je život i svaki trenutak je bio lekcija. Iskreno cenim klub zbog svega što što ste uradili za mene. Molim vas, imajte veru u ekipu. Stvari će ispasti dobro".

Iako je trener crveno-belih Milan Tomić u subotu rekao da "još ne može da govori o tome", sad je već jasno je da bi uskoro trebalo očekivati zvaničnu reakciju (potvrdu?) Crvene zvezde mts o dolasku igrača s kim je aktivno pregovarala i u sezoni 2014/15, pre nego što je u dresu evroligaških velikana izgradio značajnu karijeru u Evropi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.