Privedeno sedam osoba zbog ubistva Ivkovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeno sedam osoba zbog ubistva Ivkovića

Turska policija privela je na informativni razgovor sedam osoba zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu, rekao je ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću.

Čavušoglu je u telefonskom razgovoru s Dačićem rekao da će izveštavati Beograd o toku istrage, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Šef turske diplomatije ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je izrazio saučešće povodom ubistva srpskog državljanina Marka Ivkovića pred utakmicu Zvezde i Galatasaraja u Istanbulu prošle nedelje.

Kako je ranije danas srpskom ministru policije Nebojši Stefanoviću preneo turski kolega Efkan Ala, turska policija oformila je dva posebna tima za otkrivanje ubice Marka Ivanovića u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTRAGA: Sedmoro privedenih zbog ubistva navijača Marka Ivkovića

Izvor: 24sata, 25.Nov.2014

Sedam osoba privedeno u Turskoj na informativni razgovor u sklopu istrage o ubistvu navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića...Turski šef diplomatije Mevlut Čavušoglu obavestio je srpskog kolegu Ivicu Dačića da turska policija vrši opsežnu istragu o ubistvu navijača Marka Ivkovića u Istanbulu...Pročitajte...

Nastavak na 24sata...

Opsežna istraga povodom ubistva Ivkovića

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2014

BEOGRAD - Turski ministar inostranih poslova Mevlut Čavušoglu izvjestio je ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića da turska policija vrši opsežnu istragu povodom ubistva srpskog državljanina Marka Ivkovića pred utakmicu u Istanbulu...Čavušoglu je u telefonskom razgovoru sa Dačićem...

Nastavak na Nezavisne Novine...

TURSKA POLICIJA KRENULA U AKCIJU: Sedmoro privdenih zbog ubistva Marka Ivkovića!

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2014

Turska policija je danas privela sedam osoba na informativni razgovor povodom ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu prošlog petka.. . To je turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu saopštio srpskom šefu diplomatije Ivici Dačiću. On je takođe istakao da će svaki...

Nastavak na HotSport.rs...

Ministar spoljnih poslova Turske: Zbog ubistva navijača Zvezde privedeno sedam osoba

Izvor: Svet, 26.Nov.2014, 13:00

Turska policija privela je na informativni razgovor sedam osoba zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu, rekao je ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću.. - Čavušoglu je u telefonskom razgovoru s Dačićem rekao da će izveštavati Beograd...

Nastavak na Svet...

Počela hapšenja turskih huligana, hoćemo li saznati ime Markovog ubice?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2014

Konačno, danas su stigle i prve informacije u vezi sa konkretnijim akcijama turske policije u vezi sa otkrivanjem počinioca brutalnog ubistva 25-godišnjeg navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.