Novine: Šta Kremlj ne zaboravlja novom šefu Bele kuće; Rukav do utorka zavrće 100.000 građana

Izvor: B92, 15.Jan.2021, 22:53

Novine: "Šta Kremlj ne zaboravlja novom šefu Bele kuće"; "Rukav do utorka zavrće 100.000 građana"

Dnevna štampa za subotu 16. januar piše o dolasku kineske vakcine u Srbiju, odnosima Rusije i SAD i drugim temama.

"Politika" piše od odnosima Rusije i Sjedinjenih Američkih Država: "Šta Kremlj ne zaboravlja novom šefu Bele kuće", a "Večernje novosti" navodie: "Rukav do utorka zavrće 100.000 građana"

List "Blic" piše o kineskoj vakcini protiv koronavirusa, a "Kurir" prenosi izjavu doktora Miloša Babića iz San Dijega: "Veći je rizik od aspirina nego od vakcine".

Sutrašnji "Alo" navodi: "Tači na proleće izlazi na slobodu?"

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za subotu, 16. januar 2021. godine

Izvor: Beta, 16.Jan.2021, 11:27

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu 16. januar pišu o ruskim i kineskim vakcinama koje treba da stignu u Srbiju, o novom soju virusa korona, o odnosima Rusije i Amerike posle izbora novog predsednika SAD.ALO - "Stiže nam 1.000.000 doza kineske vakcine", o nastavku procesa...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.