Novak Đoković najavio zanimljivo gostovanje kod Džimi Kimela: Pevaću Vitni Hjuston

Izvor: Blic, 10.Maj.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković najavio zanimljivo gostovanje kod Džimi Kimela: "Pevaću" Vitni Hjuston

Prvi reket sveta Novak Đokovović, je pored sportskih sposobnosti i odličan zabavljač, naime on je najavio gostovanje u popularnom šou kod Džimi Kimela, gde će "pevati" čuveni hit Vitni Hjuston "I will always love you".

Džimi Kimelov šou je poznat po raznim izazovima, koje nameće svojim gostima ovaj voditelj. Najnoviji zadatak za njegove goste je da na plej beku poznatih pevača, otpevaju svoju omiljenu pesmu.

Led je probio glumac Džon Krasinski, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Novak Đoković je na svom Tviter profilu objavio da je on sledeći.

Teniserski as će otpevati poznati hit Vitni Hjuston "I will always love you", uz koji nesumnjivo ima spremljenu i neku koreografiju u njegovom stilu.

Đokoviću ne bi ovo bio prvi put da se odluči na ovakav potez, naime on je na Rolan Garosu u Francuskoj 2007. godine pevao pesmu "I will survive".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLE NAJAVIO ŠOU! Pevaće hit Vitni Hjuston! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2013

Iako će poznati svetski hit "I will always love you" otpevati na plejbek, najbolji srpski i svetski teniser će zabaviti publiku u emisiji na TV NBC

Nastavak na Telegraf.rs...

Novak Đoković najavio zanimljivo gostovanje kod Džimi Kimela: "Pevaću" Vitni Hjuston

Izvor: Dzungla.org, 10.Maj.2013

Prvi reket sveta Novak Đokovović, je pored sportskih sposobnosti i odličan zabavljač, naime on je najavio gostovanje u popularnom šou kod Džimi Kimela, gde će „pevati“ čuveni hit Vitni Hjuston „I will always love you“.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.