Nije znala ko je Plenković, tražila da je slika s navijačem

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije znala ko je Plenković, tražila da je slika s navijačem

Hrvatski premijer Andrej Plenković i predsednik Sabora Gordan Jandroković otputovali su u Rusiju gde će uživo pratiti utakmicu fudbalera Hrvatske i Engleske u polufinalu Svetskog prvenstva, a jutros im se na zagrebačkom aerodromu dogodio vrlo simpatičan susret sa jednom turistkinjom.

Naime, jedna turistkinja ih je zaustavila u holu aerodroma i videvši da Jandroković ima dres Hrvatske zamolila je premijera Plenkovića da je fotografiše zajedno s predsednikom Sabora, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nesvesna da se radi o dva visokopozicionirana hrvatska političara.

Kad su joj rekli da je osoba koju je zamolila da je fotografiše zapravo premijer Hrvatske, usledila je simpatična reakcija:

Izvor: N1 Hrvatska
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SKROZ ISKULIRALA PLENKOVIĆA: Strankinja na aerodromu zamolila hrvatskog premijera da je fotografiše sa ovim političarem (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Jul.2018

Hrvatski premijer Andrej Plenković i predsednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković večeras će uživo gledati utakmicu Hrvatske i Engleske u polufinalu SP u Rusiji, a jutros im se u holu zagrebačkog aerodroma dogodio vrlo simpatičan susret sa strankinjom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.