Ministarka Begović obišla Institut nuklearnih nauka Vinča u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 18:25

Ministarka Begović obišla Institut nuklearnih nauka "Vinča" u Beogradu

Delegacija Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija na čelu sa ministrarkom Jelenom Begović obišla je danas Institut nuklearnih nauka "Vinča" u Beogradu i tom prilikom razgovarala sa generalnim direktorkom instituta Snežanom Pajović i njenim saradnicima, Upravnim odborom i Naučnim većem, odnosno istraživačima.
Današnja poseta delegacije ministarstva je sprovedena kao deo šireg plana za obilazak svih instituta koji rade u Srbiji i detaljnog upoznavanja sa njihovim radom, uspesima i postignućima, ali i problemima sa kojima se suočavaju.
Begović je Tanjugu nakon sastanka sa predstavnicima instituta, kazala da Institutu za nuklearne nauke Vinča, zapošljava preko 800 ljudi, od kojih su 550...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka Begović obišla Institut Vinča: Veliki naučni značaj za Srbiju i region

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2024

Ministarka nauke i tehnološkog razvoja Srbije Jelena Begović je danas tokom obilska Institut nuklearnih nauka "Vinča" naglasila njegovo naučni potencijal za Srbiju i region.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.