MRTVU DEVOJČICU (4) PRONAŠLA MAJKA KOJA JE U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE: Novi detalji stravičnog slučaja iz Banjaluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 18:11

MRTVU DEVOJČICU (4) PRONAŠLA MAJKA KOJA JE U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE: Novi detalji stravičnog slučaja iz Banjaluke

Prvi rezultati istrage ukazuju da se devojčica igrala u vozilu.

Četvorogodišnja devojčica, pronađena je mrtva u automobilu u selu Donja Piskavica kod Banjaluke, a obdukcijom je utvrđeno da je umrla od tolpotnog udara, odnosno usled ekstremnog pregrevanja tela.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci navode da je devojčica u subotu oko 16.30 časova, bez znakova života, zatečena u parkiranom automobilu u dvorištu porodične kuće u zaseoku Dragičivići.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako saznaju Novosti, devojčicu je u vozilu pronašla majka, koja je u sedmom mesecu trudnoće. Šokirana žena pokušala je da je reanimira dete i pozvala je Hitnu pomoć koja je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt.

U selu se saznaje da je u vreme tragedije majka u kući uspavljivala mlađe dete - sina. Kao i svakog dana devojčica je u to vreme odlazila u kuću babe i dede, koja je 50 metara udaljena od njihove. Tako je bilo i ovaj put, ali se devojčica navodno iskrala i otišla da se igra. Iako je u dvorištu imala mali bazen s vodom i peskom, ona je navodno ušla u otključano vozilo u kome se igrala i preminula od toplotnog udara.

- Kada se mlađe dete probudilo majka je otišla po devojčicu i tek tada je shvatila da ona nije u kući roditelja njenog supruga. Krenula je da je traži i zatekla ju je u automobilu, bez znakova života - kaže dobro upućeni izvor.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se devojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu. Koliko je tačno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu.

- Da bi došlo od smrtnog ishoda na visokoj temperaturi je morala da provede najmanje dva sata - kaže dobro upućeni izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.