MOGAO JE NEKO NASTRADATI: Pogledajte vožnju bahatog vozača koja je izazvala BES NARODA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 12:34

"MOGAO JE NEKO NASTRADATI": Pogledajte vožnju bahatog vozača koja je izazvala BES NARODA (VIDEO)

"Možda je Britanac" - jedan je od komentara.

Nije neuobičajeno da na društvenim mrežama kruže video klipovi u kojima su prikazane bahate i brze vožnje. Ipak, poslednji koji se pojavio na instagram stranici Podgorički vremeplov izazvao je gomilu negativnih komentara od strane besnih građana.

Vožnja se "odvija" na crnogorskim putevima, a snimak je napravio čovek koji je vozio iza "bahatog" vozača. Na snimku se vidi da se automobil kreće brzinom većom od dozvoljene, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednim delom belom linijom, a zatim prelazi u suprotnu traku.

Mogao je da nastrada neko

A post shared by Podgorički Vremeplov (@p.vremeplov) on Jun 8, 2020 at 6:27am PDT

Naime, ne radi se samo o brzoj vožnji i nepoštovanju pravila saobraćaja, već i o ugrožavanju tuđih života. Ispod ovog fejsbuk posta mogu se videti samo negativni komentari ljutih građana, prema čijim rečima, samo je pukom srećom izbegnuta tragedija.

- Samo dokaz naše kulture saobraćaja i poštovanje propisa. Sasvim je nebitno da li ide neko iz suprotnog smera. Čuvanjem drugih, čuvate i sebe - bio je jedan od komentara.

Našao se i jedan zanimljiv komentar koji glasi "možda je Britanac".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.