Izvor: Politika, 03.Jan.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković predao finale zbog bolesti

ABU DABI – Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće nastupiti u finalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju protiv Britanca Endija Mareja zbog bolesti, saopštili su danas organizatori.

Đoković je u polufinalu lako savldao Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 6:1, 6:2, dok je Marej bio bolji od Španca >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Rafaela Nadala (6:2, 6:0).

„Nažalost, neću moci da igram u finalu. Bolestan sam, imam groznicu i nisam spreman da izađem na teren. Čestitke Endiju. Šteta što nisam mogao da igram danas, ali uveren sam da ćemo se ubrzo ponovo sresti”, izjavio je Đoković.

Tanjug

objavljeno: 03.01.2015.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković predao finale zbog bolesti

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2015

ABU DABI - Najboloji teniser svijeta Novak Đoković neće nastupiti u finalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju protiv Britanca Endija Mareja zbog bolesti, saopštili su danas organizatori...Đoković je u polufinalu lako savldao Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 6:1, 6:2, dok je Marej bio bolji od Španca...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nadal pobedio Vavrinku u meču za treće mesto

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2015

Španski teniser Rafael Nadal pobedio je danas Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 7:6 (7:1), 6:3, u meču za treće mesto na egzibicionom turniru u Abu Dabiju...Nadal je zabeležio prvu pobedu na početku sezone, nakon što je prethodno u polufinalu ubedljivo poražen od Britanca Endija Mareja (6:2, 6:0)...Egzibicioni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.