Đoković otkazao finale u Abu Dabiju zbog bolesti

Izvor: Blic, 03.Jan.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković otkazao finale u Abu Dabiju zbog bolesti

Novak Đoković neće nastupiti u finalu egzibicionog "Mubadala" turnira u Abu Dabiju protiv Endija Mareja zbog prehlade.

"Nažalost, nisam u prilici da igram večeras u Abu Dabiju. Bolestan sam čitav dan, prehlađen sam i nisam spreman da nastupam. Rekao sam i sinoć (posle meča sa Vavrinkom u polufinalu) da je publika i ove godine u Abu Dabiju pokazala svoju ljubav prema tenisu i da me uvek inspiriše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da dam sve od sebe, pa sam baš zato veoma razočaran što ne mogu da igram za nju ovoga puta", poručio je Novak i dodao:

"Imao sam sjajan vikend u Abu Dabiju, upoznao navijače, radio sa mladim teniserima, a i igrao tenis protiv najboljih igrača na svetu. Volim što sam deo ovog tunira i zaista sam razočaran što nisam u prilici da ponovo osvojim trofej ovde. Česitam Endiju, stvarno je šteta što nisam mogao da igram protiv njega, ali sam siguran da ćemo se uskoro sastati. Hvala svima na podršci u ovih nekoliko dana, vidimo se mi uskoro".

Publika je danas od 16 časova po srednjeevropskom vremenu trebalo da uživa u majstorijama dva istinska teniska asa, ali i dva velika prijatelja. Međutim, iako su obojica dan ranije ostvarila ubedljive pobede (Marej je izgubio samo dva gema od Rafaela Nadala, a Đoković tri od Vavrinke), na njihov 24. međusobni duel moraćemo još da sačekamo. Do sada, Nole vodi sa 15:8 u pobedama, uključujući tu i trijumfe u sva četiri susreta u 2014. godini.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ðoković predao finale zbog bolesti

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2015

Najboloji teniser sveta Novak Ðoković neće nastupiti u finalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju protiv Britanca Endija Mareja zbog bolesti, saopštili su danas organizatori...Ðoković je u polufinalu lako savldao Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 6:1, 6:2, dok je Marej bio bolji od Španca Rafaela...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.