Đoković opet bolji od Mareja

Izvor: Politika, 07.Nov.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković opet bolji od Mareja

LONDON– Najbolji teniser sveta Novak Đoković zabeležio je i drugu pobedu na završnom Masters turniru u Londonu, pošto je danas u meču A grupe savladao Britanca Endija Mareja sa 4:6, 6:3, 7:5.

Meč je trajao više od dva sata i 34 minuta, a Đoković je skor u međusobnim duelima sa Marejom povisio na 10:7.

Đoković još >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << nije teoretski osigurao plasman u polufinale, ali bi mogao već posle večerašnjeg meča između Žoa Vilfreda Conge i Tomaša Berdiha, pod uslovom da Francuz pobedi.

Srpski teniser u petak igra poslednji meč protiv Berdiha.

„Danas smo stvarno naterali jedan drugog da igramo do poslednjeg atoma snage i da se borimo za svaku loptu. Uživao sam u ovom meču. Ne opterećujem se kalkulacijama za polufinale, samo želim da uživam u pobedi. Uz to, moram večeras i da prošetam svog psa, to mi je sada najvažniji zadatak”, kazao je Đoković novinarima posle meča.

Drugi srpski predstavnik na Mastersu Janko Tipsarević igra sutra uveče meč drugog kola B grupe protiv Argentinca Huana Martina del Potra.

Tanjug

objavljeno: 07.11.2012.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LONDON: Đoković posle preokreta dobio Marija

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Nov.2012

U drugom kolu A grupe završnog Masters kupa, najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je u Londonu Britanca Endija Marija u tri seta – 4:6, 6:3, 7:5 i napravio veliki korak ka plasmanu u polufinale.. Posle druge pobede u grupi, Đokoviću će za plasman u polufinale biti dovoljan i jedan osvojeni...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.