ADRENALIN DO MAKSIMUMA, SNIMAK IZ KOKPITA: Ruski suhoji potopili neprijateljski ratni brod (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 23:43

ADRENALIN DO MAKSIMUMA, SNIMAK IZ KOKPITA: Ruski suhoji potopili neprijateljski ratni brod (VIDEO)

Ruski avioni su nadletali grupu američkih ratnih brodova tokom vojnih vežbi

Televizijski kanal "Zvezda" ruskog Ministarstva odbrane objavio je snimak iz kokpita borbenog aviona koji prikazuje operacije ratnih aviona Su-24M i Su-30SM u regionu.

Ratni avioni su nadgledali akcije američke mornarice i broda USS "Donald Kuk" u Crnom moru dok su ruske oružane snage održavale vojne vežbe.

Vojne vežbe su uključivale vazduhoplovstvo i obalske odbrambene sisteme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bal-E Crnomorske flote. Kao deo vežbi, zajedničke snage su otkrile i uništile lažni neprijateljski površinski brod sa grupom diverzanata na brodu.

Obalni sistem odbrane Bal naoružan je sa osam kontejnera sa protivbrodskim krstarećim raketama Kh-35. Sposobni su da gađaju ciljeve u dometu od 130/260 km (u zavisnosti od modifikacije) i da poraze brodove težine do 5.000 tona.

Vesti o domaćem i stranom naoružanju možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.