Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘VEČITI’ DERBI: Kapacitet stadiona ‘Rajko Mitić’ smanjen za skoro 15 hiljada mesta!

Spremaju se velike mere bezbednosti za subotnji derbi između Crvene zvezde i Partizana koje podrazumevaju i smanjenje kapaciteta stadiona.

Sa velikim iskustvom i opomenom od prethodnog derbija igranom u aprilu ove godine, policija i bezbednosne službe će znatno opreznije prići 149. ‘večitom derbiju’ koji se u subotu od 18 časova igra na stadionu ‘Rajko Mitić’.
Jedna od odluka bila je da se kapacitet najvećeg srpskog stadiona, koji inače >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << može da primi oko 55 hiljada ljudi, smanji na tek nešto više od 40 hiljada mesta, jer će na čak tri mesta na tribinama biti postavljene takozvane ‘tampon zone’. U pitanju su delovi između ‘severa’ i ‘istoka’, ‘juga’ i ‘istoka’ i ‘juga’ i ‘zapada’.
Crvena zvezda juče je uputila i zvaničnu molbu svim navijačima da se ponašaju fer i korektno, te da se sve snima pre, za vreme i posle utakmice.
Podsetimo, na poslednjem derbiju igranom u aprilu ove godine došlo je do masovne tuče na istočnoj tribini stadiona, pri čemu je početak utakmice kasnio više od 40 minuta.
The post ‘VEČITI’ DERBI: Kapacitet stadiona ‘Rajko Mitić’ smanjen za skoro 15 hiljada mesta! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OBEZBEĐENJE: Čak 2.800 policajaca na derbiju, angažovan SAJ za obaranje drona!

Izvor: HotSport.rs, 12.Sep.2015, 08:55

Upramicu između Crvene zvezde i Partizana večeras od 18:00 sati u ulici Ljutice Bogdana obezbeđivaće velike policijske snage.. . Kao što smo ranije preneli, kapacitet stadiona “Rajko Mitić” već je znatno smanjen iz bezbednosnih razloga za oko 15.000 mesta.. Prema navodima lista Inofrmer,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.