Izvor: Sportal.rs, 13.Maj.2024, 12:30

Šou može da počne: Zvezda - Partizan za titulu i Evroligu, epizoda jedan!

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana ovog ponedeljka počinju borbe za titulu u ABA ligi u sigurno mesto u Evroligi sledeće sezone! Prvi meč finalne serije počinje u 20.30 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić”, pošto su crveno-beli odlučili da, umesto u “Beogradskoj areni”, večitog rivala dočekaju u znatno manjem “Pionir”. Titulu brani Partizan, igra se do tri pobede, a drugi meč, u kome je Zvezda ponovo domaćin, biće odigran na istom mestu već za dva dana (sreda, 19.30 sati).
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE NASEDAJTE! Nebojša Čović se obratio navijačima Zvezde pred finale ABA lige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2024

Odbrojavaju se sati do početka finane serije ABA lige u kojoj će se Crvena zvezda i Partizan boriti za titulu. Prva utakmica igra se od 20:30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"DELIJE" DOBACIVALE NANELIJU: Košarkaš Partizana im nije ostao dužan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2024

Zvezda i Partizan večeras kreću u pohod na trofej u ABA ligi, a meč se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.