KK Partizan: Utvrđeni bezbednosni protokoli, derbi može da počne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 15:16

KK Partizan: Utvrđeni bezbednosni protokoli, derbi može da počne

Na današnjem sastanku, koji je održan u sedištu MUP-a, predstavnici Partizana su upoznati sa svim planiranim bezbednosnim merama za predstojeće mečeve finalne serije ABA lige, saopštio je danas Partizan uoči prve utakmice protiv Crvene zvezde.
Crvena zvezda će večeras od 20.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati Partizan u prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige.
Drugi meč dva kluba biće odigran u sredu od 19.30 sati, takođe u dvorani "Aleksandar Nikolić", a domaćin će ponovo biti Crvena zvezda.
"Poučeni iskustvom iz prethodnih sezona, kada je utakmice u hali 'Aleksandar Nikolić' organizovala Crvena zvezda, predstavnici 'crno-belih' su insistirali...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gocić: Meč protiv Pro Reka biće poseban izazov za nas, imamo svoje šanse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je danas da će duel protiv Pro Reka da bude poseban izazov i istakao da će igrači njegovog tima da daju maksimum na predstojećem meču Lige šampiona. Vaterpolisti Novog Beograda gostovaće u sredu od 19 časova ekipi Pro Reka u poslednjem,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZVEZDA VODI U FINALU! Crveno-beli u pravoj drami u Pioniru pobedili šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2024

Košarkaši Crvene zvezde poveli su 1:0 u finalu ABA lige, pošto su na svom terenu u hali Pionir savladali Partizan sa 85:82 u neizvesnoj utakmici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Folklor" sat vremena pre početka: Naneli navijačima pokazao slušalice na "paklenu dobrodošlicu" /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 13.Maj.2024

Košarkaš Partizana Džejms Naneli odgovorio je na provokacije navijača Crvene zvezde u dvorani Aleksandar Nikolić, pola sata pred početak prve finalne utakmice ABA lige.

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezda srušila Partizan i nije dopustila brejk u trileru finala: Sve je u senci nove povrede Nikole Topića

Izvor: Sportal.rs, 13.Maj.2024

Gledali smo novu dramu, opet je bilo dramatično, ne baš tako lepo kada je košarka u pitanju, ali je ovo ipak bitka na tri pobede. Prvu je ostvarila Crvena zvezda jer je u prvom meču finala ABA lige uspela da, pored nove povrede Nikole Topića, savlada Partizan posle novog trilera u kojem smo više...

Nastavak na Sportal.rs...

Gospodski potez Zvezdinih igrača: Teodosić i Nedović zaštitili košarkaše Partizana od navijača /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 13.Maj.2024

Crvena zvezda je pobedila Partizan u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige, a po završetku meča su se Miloš Teodosić i Nemanja Nedović postarali za bezbednost protivničkih košarkaša.

Nastavak na Sportal.rs...

ABA izabrala sudije za drugi meč finala: Evo ko će deliti pravdu Zvezdi i Partizanu

Izvor: Sportal.rs, 14.Maj.2024, 09:34

ABA liga saopštila je imena sudija za drugi meč finalne serije između Crvene zvezde i Patizana. Utakmicu će voditi iskusna trojka.

Nastavak na Sportal.rs...

Javor, Obrknežević i Koljenšić sude drugi meč finala između Zvezde i Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024

Damir Javor iz Slovenije, Uroš Obrknežević iz Srbije i Miloš Koljenšić iz Crne Gore sudiće drugi meč finala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja...Crvena zvezda vodi 1:0 u seriji, koja se igra na tri pobede. "Crveno-beli"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.