Izvor: RTS, 06.Dec.2022, 15:49

Prvi evroligaški večiti derbi bez navijača Zvezde, Partizan pozvao na fer navijanje

Navijači Crvene zvezde neće moći da prisustvuju derbi meču 12. kola košarkaške Evrolige sa Partizanom, procena je i preporuka bezbednosnih struktura, saopštio je klub iz Humske.
Iako je Partizan, kao domaćin prvog evroligaškog večitog derbija, želea da se u Areni nađu i gostujući navijači, do toga ipak neće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << doći, odlučeno je na sastanku predstavnika bezbednosnih struktura, Partizana, Crvene zvezde, Tiketlajna i "Štark arene".

Iz crno-belog tabora saopštili su da su sve ulaznice za utakmicu rasprodate, uključujući i 3.000 koje su se našle u slobodnoj prodaji.
"Iako je prvobitno bilo planirano da na Nivou 400 postoji jedan sektor namenjen simpatizerima Crvene zvezde, procena i preporuka bezbednosnih struktura je bila da se od toga odustane, zbog čega i nije postojala odvojena prodaja ulaznica za gostujuće navijače", navodi se u saopštenju KK Partizan.
Partizan je pozvao navijače da "u Štark areni daju pozitivan primer sportskog i fer navijanja i da svu svoju energiju usmere na podršku crno-belima, bez ikakvog vređanja ili ubacivanja predmeta u teren".
Prvi evroligaški večiti derbi igra se u četvrtak od 20.30 u "Štark areni".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Prvi evroligaški večiti derbi bez navijača Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2022

Navijači Crvene zvezde neće moći da prisustvuju derbi meču 12. kola košarkaške Evrolige sa Partizanom, procena je i preporuka bezbednosnih struktura, saopštio je danas klub iz Humske...U saopštenju se navodi su predstavnici bezbednosnih struktura, Partizana, Crvene zvezde, Tiketlajna i "Štark...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.