LUDILO JEDNOM MORA DA STANE! Partizan se oglasio pred istorijski VEČITI DERBI u Evroligi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 17:05

LUDILO JEDNOM MORA DA STANE! Partizan se oglasio pred istorijski VEČITI DERBI u Evroligi (VIDEO)

Utakmica se igra u četvrtak u Areni.

Košarkaški Partizana i Crvene zvezde u četvrtak će se prvi put u u dugoj istoriji sresti u Evroligi, a klub iz Humske je objavio snimak uz koji poziva svoje navijače da pokažu ljubav prema svom klubu, a ne gnev prema protivniku.

- Zašto kada su oni gađali nas…bacali to,to i to, vikali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam to, to i to“ – Svako može da pronađe opravdanje zbog kog u četvrtak neće navijati sportski! Ali to LUDILO JEDNOM MORA DA STANE! Pokaži da te pokreće ljubav, a ne gnev! Nema revanšizma! Samo za KK Partizan - stoji u objavi crno-belih.

„Zašto kada su oni gađali nas...bacali to,to i to, vikali nam to, to i to“ - Svako može da pronađe opravdanje zbog kog u četvrtak neće navijati sportski! Ali to LUDILO JEDNOM MORA DA STANE! Pokaži da te pokreće ljubav, a ne gnev! Nema revanšizma! Samo za #KKPartizan pic.twitter.com/m7iU9qz0PS

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) December 5, 2022

Utakmica 12. kola Evrolige između košarkaša Partizana i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.30 časova u beogradskoj Areni.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Košarka,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rasprodate sve ulaznice sa prvi evroligaški derbi - "prilika da se okrene nova i lepša stranica"

Izvor: RTS, 05.Dec.2022

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigraće u četvrtak prvi večiti derbi u okviru Evrolige, a sve ulaznice za utakmicu u "Štark areni" su rasprodate, saopštili su iz Košarkaškog kluba Partizan. . Po prvi put u istoriji, Partizan će u četvrtak od 20.30 dočekati...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.