Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: Imamo termin ‘večitog derbija’, ali bi nešto što nervira navijače moglo da ga odloži

Klubovi su dobili predlog Zajednice prvoligaša i za večiti derbi, a dosta toga zavisi od TV prava.

Samo se izgleda u Srbiji raspored utakmica prvenstva dogovara u hodu, a kako saznaje HotSport klubovima je poslat predlog da se poslednje kolo regularnog prvenstva igra u četvrtak 13. aprila, pre Vaskrsa.
Neki klubovi su zatražili da i u sredu završe posao, ali konačni termini zavise dosta od TV >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prenosa, a predposlednje kolo je zakazano za nedelju 9. april.
Definitivno navijače širom Srbije zanima termin trećeg ‘večitog derbija’, koji ako raspored na tabeli ostane isti treba da se igra u prvom kolu plej-ofa na stadionu ‘Rajko Mitić’.
Predlog je za sada dan posle Vaskrsa, mada figurira, kao opcija, i utorak. Ipak, još uvek se ne zna tačno, a svakako da će dosta bolje u domaćem prvenstvu biti kada ne bude moralo da se o bitnim pitanjima rešava u hodu.
The post HOTSPORT SAZNAJE: Imamo termin ‘večitog derbija’, ali bi nešto što nervira navijače moglo da ga odloži appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.